Koulut alkavat taas ja koulukuvausrumba sen myötä. Perinteiset koulukuvat eivät kuitenkaan ole kaikkien mieleen. Nopean kuvausaikataulun vuoksi kuviin voi olla hankala saada mitään yksilöllisyyttä, ja kuvat saattavat jäädä vähän persoonattomiksi.

Ole enemmän oma itsesi

Siksipä järjestämmekin lauantaina 12.8.2017 studiollamme maksuttoman kuvauspäivän teemalla vaihtoehto koulukuvaukselle. Kuviin voit ottaa omaa rekvisiittaa mukaan. Kuvaus on tarkoitettu 1-9 luokkalaisille, kuvausaika 10-15 minuuttia, musta tai valkoinen tausta valintasi mukaan. Kuvaus itsessään on maksuton ja sisältää koevedokset nettigalleriassamme kuvien valintaa varten. Tilaamisistasi kuvista maksat normaalin lisätilaushinnastomme mukaan. Myös nopean tilaajan etu, nettikokoiset digikuvat tilatuista paperikuvista kuuluu tähän. Ja näistä kuvista saat myös ne monien haluamat tarrakuvat, vaikka ne eivät perusvalikoimiimme kuulukaan.

Varaa aikasi nettiajanvarauksestamme.

View the embedded image gallery online at:
https://www.studiostreet.fi/blogi#sigProId0b16ebe926

 

Jokipiin Pellava on mukana Made by Finland -kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100-juhlavuoden kampanja. Made By Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

Suomi 100 Finland Jokipiin Pellava

Meillä oli ilo päästä kuvaamaan tuotesarjan fiiliskuvia markkinointikäyttöön ja some-kampanjoihin. Perinteisempi käyttökohde saunatekstiileille ja kaitaliinoille kuvattiin Kurikassa Hilja-Helena -majatalossa. Saunakäyttäjien lisäksi kohderyhmänä oli aktiiviset ja kuntoilevat nuoret, ja sopivathan nämä tuotteet mainosti kuntosalikäyttöönkin. Kuntosalikuvat otettiin Kurikan Monnarissa.

View the embedded image gallery online at:
https://www.studiostreet.fi/blogi#sigProIdd132d814ce

Seinäjoen Superoutlet -tapahtuma tärähtää käyntiin huomenna entisen Anttilan tiloissa. Paikalla monen monta yrittäjää tuotteineen, ja me myös mukana. Muiden kuvaushommien vuoksi emme pysty joka päivä olemaan fyysisesti paikalla, mutta käykää sitten vaikka ihastelemassa osastollamme olevia kuvia :) 

Seinäjoki Superoutlet rakennuspuuhissa

Ohessa tähän mennessä lukkoonlyötyä aikataulua jolloin olemme paikalla.

 • 23.11. klo 10-17: Outlet avajaispäivä. Tervetuloa tutustumaan uuteen Photo Booth by Studio Street -palveluumme, photo booth on päivän maksutta käytössä
 • 25.11. klo 10-17: Osasto avoinna. klo 13-15 välisenä aikana Markon live-kuvankäsittelykurssi ja kysymys-vastaus -tuokio. Tarjouksia tulevista kuvauskursseista.
 • 26.11. klo 12-14: Walk-in kuvauspäivä. Nopeita henkilökuvia SoMe/CV/työnhaku/jne käyttöön. Hinta 45 € sis. 2 kuvaa digitaalisena
 • 27.11. klo 12-16: Walk-in kuvauspäivä. Nopeita henkilökuvia SoMe/CV/työnhaku/jne käyttöön. Hinta 45 € sis. 2 kuvaa digitaalisena
 • 30.11. klo 10-17: Movember Photo Booth. Viiksivallut ja muut kannatushenkilöt kuvaan, vapaaehtoinen maksu, joka ohjataan täysimääräisenä Movember-keräykseen
 • 3.12. klo 10-15: Joulukorttikuvauksia ajanvarauksella, varaa aika!
 • 4.12. klo 12-16: Joulukorttikuvauksia ajanvarauksella, varaa aika!
 • 10.12. klo 10-15: Joulukorttikuvauksia ajanvarauksella, varaa aika!
 • 11.12. klo 12-16: Joulukorttikuvauksia ajanvarauksella, varaa aika!
 • 17.12. klo 10-15: Paha Pukki -kuvakilpailu, lisäinfoa myöhemmin Facebook-sivuillamme
 • 18.12. klo 12-16: Osasto avoinna, lahjakortit pukinpussiin

Muina aikoina olemme paikalla satunnaisesti, seuraa ilmoitteluamme Facebook-sivuillamme! Paikalla ollessamme aina mahdollisuus ostaa lahjakortteja kuvauksiin ja kuvauskursseillemme.

Yrityksen Oma Kuvapankki - oma kuvavarasto

Pitäisi saada mainokseen joku kuva, Facebook-päivityksiäkin olisi kiva tehdä, tarviiko siinä olla joku kuva, ja mitäs tuohon powerpoint-esitykseen laitettaisiin piristämään tekstiä? Kuulostaako tutulta? Otetaanko kuvapankki avuksi? Yleiset kuvapankit ovat edullisia paikkoja ottaa kuvia pikaiseen tarpeeseen. Vaikka näissä on kuvia käytännössä rajattomasti tarjolla, niistä aina tietyt nousevat suosikeiksi, ja suurella todennäköisyydellä sama kuva saattaa löytyä jopa samassa kaupungissa toimivan kilpailijasi mainoksesta. Haeppa Facebookista sivu nimeltä Shutter-Bob. Onko tuttu heppu? Olet varmasti nähnyt monessa mainoksessa saman naaman, mainostamassa milloin mitäkin. Miljoonista mahdollisista kuvista juuri tämä sankari seikkailee milloin missäkin. 

Kuvia kuitenkin tarvitaan jatkuvasti, eikä kuvaajaa aina saada paikalle juuri siihen hätään. Meillä on tähän ratkaisu; Yrityksen Oma Kuvapankki, yksilöllisesti vain sinun käyttöösi, oman yrityksesi henkilöstöstä, tiloista ja tuotteista. Voit olla varma, että identtistä kuvaa ei löydy kilpailijasi sivuilta. 

Palvelun lisätiedot hintoineen löydät nettisivuiltamme osoitteesta: http://www.studiostreet.fi/yrityskuvaus/yrityksen-kuvapankki