Olemme muuttaneet yhteiseen työtilaan Rytmikorjaamolle Graphic Design Koivuportaan kanssa.

Pilvi on siirtynyt koulukuvaushommiin, ja koska itse olen hoitanut jo pitkään Studio Streetin yritysasiakkaita, resurssisyistä päätin luopua yksityisasiakkaiden kuvauksista. Kuluttaja-asiakkaita otan vastaan enää harvakseltaan, ja niissäkin vanhat asiakkaat ovat etusijalla. 

Yrityspuolen kuvaukset jatkuvat edelleen uusilla ideoilla, ja niihin liittyviä palveluita päästään myös kehittämään entistä paremmin. Yhteistyössä graafisen suunnittelijan kanssa yrityksen visuaalista ilmettä pystytään entistä sujuvammin miettimään saman pöydän ääressä. Yhteistyö pelaa joustavasti ja helposti kun työskentelemme samassa tilassa.

Kutsumme teidät tutustumaan työtilaamme ja palveluihimme avoimien ovien merkeissä ke 7.11. klo 12-17.

Osoite: Vaasantie 11, Rytmikorjaamo, 1. kerros, huone B131. (Karttalinkki)

Tarjoamme kahvit sekä mahdollisuuden some-profiilikuvan ottamiseen ilmaiseksi!
Lämpimästi tervetuloa!

koivuporras web

Viime viikonloppuna juhlittiin Suomalaista valokuvaa varsin näyttävästi. Samana viikonloppuna julkistettiin Suomen Ammattivalokuvaajat ry Vuoden Muotokuvaaja, Fotofinlandia, ja Dublinissa Feredal of European Photographers:n Photographer of the Year. 

Winter Love - hääkuvasarjan 1. sija - Vuoden Muotokuvaaja 2018

Studiollakin saatiin juhlia, kun Pilville napsahti SAVin Vuoden Muotokuvaaja 2018 -kilpailussa Hääkuvasarjan voitto talvisella hääkuvallaan Winter Love! Kokonaiskilpailun voiton vei Emmi Virtanen Jyväskylästä. Euroopan laajuisen Photographer of the Year -tittelin napannut Onni Kinnunen putsasi pöydän myös Fotofinlandiassa nappaamalla peräti 6 kategoriapalkintoa!

Suomessa tehdään maailmanlaajuisesti erittäin kovatasoista valokuvaa, tästä meidän kaikkien on syytä olla ylpeitä. Onnittelut Studio Streetin puolesta kaikille viikonloppuna palkituille.

 

Koulut alkavat taas ja koulukuvausrumba sen myötä. Perinteiset koulukuvat eivät kuitenkaan ole kaikkien mieleen. Nopean kuvausaikataulun vuoksi kuviin voi olla hankala saada mitään yksilöllisyyttä, ja kuvat saattavat jäädä vähän persoonattomiksi.

Ole enemmän oma itsesi

Siksipä järjestämmekin lauantaina 12.8.2017 studiollamme maksuttoman kuvauspäivän teemalla vaihtoehto koulukuvaukselle. Kuviin voit ottaa omaa rekvisiittaa mukaan. Kuvaus on tarkoitettu 1-9 luokkalaisille, kuvausaika 10-15 minuuttia, musta tai valkoinen tausta valintasi mukaan. Kuvaus itsessään on maksuton ja sisältää koevedokset nettigalleriassamme kuvien valintaa varten. Tilaamisistasi kuvista maksat normaalin lisätilaushinnastomme mukaan. Myös nopean tilaajan etu, nettikokoiset digikuvat tilatuista paperikuvista kuuluu tähän. Ja näistä kuvista saat myös ne monien haluamat tarrakuvat, vaikka ne eivät perusvalikoimiimme kuulukaan.

Varaa aikasi nettiajanvarauksestamme.

View the embedded image gallery online at:
https://www.studiostreet.fi/blogi#sigProId0b16ebe926

 

Jokipiin Pellava on mukana Made by Finland -kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100-juhlavuoden kampanja. Made By Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

Suomi 100 Finland Jokipiin Pellava

Meillä oli ilo päästä kuvaamaan tuotesarjan fiiliskuvia markkinointikäyttöön ja some-kampanjoihin. Perinteisempi käyttökohde saunatekstiileille ja kaitaliinoille kuvattiin Kurikassa Hilja-Helena -majatalossa. Saunakäyttäjien lisäksi kohderyhmänä oli aktiiviset ja kuntoilevat nuoret, ja sopivathan nämä tuotteet mainosti kuntosalikäyttöönkin. Kuntosalikuvat otettiin Kurikan Monnarissa.

View the embedded image gallery online at:
https://www.studiostreet.fi/blogi#sigProIdd132d814ce