Teemu Kunto on päättänyt löytää unelmaduuninsa, ja on myös päättänyt satsata siihen vähän uudella otteella. Videosta CV:n ohessa on ollut puhetta jo useammankin studiolla kuvassa käyneen kanssa, mutta Teemu sai kunnian olla ensimmäinen jolle ajatus oli myyty jo ensimmäisellä lauseella. Vähän erikoisempi näkökulma työnhakuun on se, että töitä ei varsinaisesti haeta suoraan työnantajilta, vaan ainoastaan sosiaalisessa mediassa. Tässä suhteessa projekti on ainakin Suomen tasolla pioneeriasemassa, sillä omassa tiedossani on ainoastaan yksi vastaavan tyyppinen työnhakuprosessi. Mutta startti on ollut varsin kova, kuten Teemu blogissaan kirjoittaa:

Yllättävintä oli, että sain ensimmäisen yhteydenoton noin kolmen tunnin kuluttua kampanjan alusta ja toisenkin heti seuraavana aamuna. Ensimmäinen haastattelukin on jo alustavasti sovittu.

Teemun työnhakuprosessia voi seurata hänen omilla nettisivuillaan, kunnontyö.fi, twitterissä ja facebookissa. Ja luonnollisesti myös LinkedIn:stä löytyy Teemulta profiili. Kaikenkaikkiaan vastaanotto videomuotoiselle CV:lle on ollut erittäin hyvä, vajaassa viikossa video on katsotty nyt YouTuben ja Vimeon kautta n. 850 kertaa, ja kunnontyö.fi -sivustolla on on ollut vierailijoita reippaat 1300 kpl.