huomenlahjakuvausHuomenlahjakuvauksella viitataan hääyön jälkeen annettavaan lahjaan puolisolle, tässä tapauksessa kauniiseen valokuvaan itsestäsi. Huomenlahjakuvaus on hyvä syy ottaa itsestäsi kauniita ja sensuelleja kuvia. Vaikka tarkoitus olisikin antaa kuva lahjaksi puolisollesi, kuvaus on kokemuksena voimauttava.

Kuvaukseen voi toki tulla myös ilman syytä. Tällöin puhutaan yleensä boudoir-kuvauksesta. Nykyään useimmat käyvät kuvassa vain itsensä vuoksi tai huvikseen. Toki joskus kuvauksen takaa saattaa löytyä halu vahvistaa omaa itsetuntoa tai esimerkiksi laihdutusprojektin päätös. Kuvaukseen ei ole mitään ikä- tai kokorajaa, olen kuvannut kaikenikäisiä ja näköisiä naisia nuoresta naisesta kypsempään. Kuvien käytöstä sovimme myös aina erikseen. Mikäli haluat pitää kuvasi yksityisenä, on se täysin mahdollista.

huomenlahjakuvaus

Erittäin tärkeä osa kuvausta on suunnittelupalaveri. Tällöin pääset tapaamaan minut henkilökohtaisesti ja kuvaustilanteessa jännittäminen jää pois. Palaveriin varataan aikaa noin puolisen tuntia ja juttelemme hieman ajatuksista millaista kuvaa haluat itsestäsi otettavan. Suunnitteluun voit tuoda mukanasi kuvaesimerkkejä, näistä saan helposti sen ajatuksen mitä kuvissasi haetaan. Mitä enemmän pystyt itsestäsi ja kertomaan palaverissa, niin sitä helpompi on ottaa sinun persoonallisuutesi huomioon kuvauksessa.

Kuvaukseen kannattaa heittäytyä mukaan ennakkoluulottomasti. Tietenkin tilanne on usealle hieman jännittävä ja erilainen. Minun tehtävänäni on kuitenkin saada sinut rentoutumaan ja olen tästä useasti kiitosta saanutkin. Kuvauksessa ei myöskään kannata huolehtia siitä, ettet osaa olla kameran edessä. Työni on kertoa millaisella asennolla ja ilmeellä kuvaustilanteessa milläkin hetkellä mennään.

Kuvaus voidaan toteuttaa studion lisäksi myös miljöössä, kuten kotonasi tai esim. hotellissa. Olemme kuvanneet useasti mm. Hotelli Almassa. Hotellissa kuvauksesta saattaa tulla lisähintaa riippuen hotellista. Tämän varmistamme aina etukäteen. Myös luonnossa tapahtuva kuvaus on mahdollinen niille jotka sinne uskaltautuvat.

Boudoir-kuvaus

Aika kuvaukseen olisi hyvä varata noin 2 kk ennen hääpäivää, jotta ehdit rauhassa valitsemaan kuvasi ja meille jää aikaa myös valmistaa haluamasi tuotteet. Tarvittaessa onnistumme tekemään kuvat myös nopeammalla aikataululla.

Lisää kuvia löytyy boudoir-kuvagalleriastamme

Pilvi