rytmikorjaamo

Muutoksen tuulet ovat puhallelleet studiolla pitkin kevättä, eikä varmaankaan kukaan, joka seuraa meitä Facebookissa, liene välttynyt ainakaan viimeisimmältä tiedolta, että studio on muuttamassa uusiin tiloihin. Ja jotta löytäisitte meille myös jatkossakin, niin paljastetaan nyt (vaikkei se mikään sotasalaisuus ole tähänkään saakka ollut) se paikkakin. Eli syyskuun alusta alkaen meidät löytää Rytmikorjaamolta osoitteesta Vaasantie 11. Vaikea kuvailla kuinka innoissamme tästä olemme, ympäristö jo itsessään on niin inspiroiva! Etelä-Pohjanmaan rytmikkäintä kuvausta siis Studio Streetistä 1.9. alkaen!

Kevään mittaan on tapahtunut myös muita muutoksia. Graafista suunnittelua studiolla tehnyt vaimoni Piia perusti oman yrityksen, joten jatkossa graafiset palvelumme, nettisivut yms. tuottaa Graphic Design Koivuporras. Yhteistyö kuvien, netti- ja painotuotteiden kanssa siis jatkuu edelleen yhtä tiiviinä kuin aiemminkin. Lisäksi maaliskuun lopussa ostin Petri Ollin osuuden studiosta, ja kuvauspuolella jatkamme siis kaksistaan Pilvin kanssa, minun omistaessani yrityksen jälleen kokonaan. 

Tämä ja ensi viikko siis muutetaan, tämä aiheuttaa valitettavasti jonkin verran viivettä koevedosten ja kuvatilausten käsittelyssä. Syksyn ja alkutalven mittaan hiotaan hieman palvelupalettiamme, uusia rutiineja kehitellään mm. koevedosten käsittelyyn, kuvauskoulutukset tulevat lisääntymään, ja vanha Studio Streetin Meininki, joka on mielestäni ollut hetken aikaa hieman hukassa, nostetaan taas ykkösprioriteetiksemme. Tämä tarkoittaa siis enemmän rokkia tekemiseen, laadukasta kuvaa, parempaa palvelua, ja ylipäätään hyvää pöhinää välillä vain löyhästikin valokuvaukseen liittyen!

Kutsumme teidät kaikki tutustumaan uusiin tiloihimme, lauantaina 12.9. klo 12-15.00 Open House, eli suomeksi avoimet ovet, tervetuloa!

-Marko