OMT-Fysioterapia Saukolla tapahtui omistajanvaihdos keväällä 2013 ja uusi yrittäjä halusi uudistaa sekä yhtenäistää yrityksen ilmettä. Suunnittelimme FysioSaukolle kokonaan uuden graafisen ilmeen logosta ja väreistä lähtien. Teimme myös uuden ilmeen mukaiset käyntikortit, lahjakortit, lehti-ilmoituspohjat sekä yritysesitteetNettisivut pistettiin kokonaan uusiksi kuvia myöten. Henkilöstöstä otettiin yhtenäiset kuvat studiossa ja lisäksi kävimme kuvaamassa erilaisia hoitotilanteita sekä muuta kuvituskuvaa asiakkaan omissa tiloissa.

On asiakkaalle suuri etu, että kaiken yrityksen ulkoasuun liittyvän suunnittelun saa saman katon alta. Ilme pysyy yhtenäisenä ja suunnittelu tehokkaana, kun kaikki langat ovat samoissa käsissä. Myös graafikon ja valokuvaajan yhteistyö sujuu saumattomasti. Kuvaukset voidaan suunnitella yhdessä ja tarvittaessa myös graafikko voi olla mukana kuvauksissa.

”Ostettuamme yrityksen tuli ajankohtaiseksi päivittää yrityksen ilmettä ja nettisivuja. Henkilöstön valokuvat olivat kymmenen vuoden takaa, joten otin ne ensimmäisenä työn alle. Omien, epäonnistuneiden otosten jälkeen, päädyin ottamaan yhteyttä Studio Streetiin, aluksi valokuvausta silmällä pitäen. Keskusteltuani hetken, selvisi, että Studio Street pystyy tarjoamaan valokuvauksen lisäksi kokonaisen paketin yritysilmeen uusimiseksi.

Olen todella tyytyväinen heidän tapaansa toimia. Toiminta lähtee asiakkaiden tarpeesta ja toteutetaan erittäin ammattimaisesti. Voin lämpimästi suositella heidän palvelujaan. ”

Yrittäjä Juha Pannula, OMT-Fysioterapia Saukko
www.FysioSaukko.fi

Työryhmä:

Graafinen suunnittelu: Piia Koivuporras
Nettisivujen toteutus: Piia Koivuporras
Kuvaus ja kuvankäsittely: Marko Koivuporras