Boutique Sipilä on naistenvaatteiden erikoisliike Seinäjoen keskustassa. Alunperin Suomen Muodin Huipulle -kilpailun voittaneen Linda Sipilän perustaman vaatemerkin ympärille syntyneen putiikin liiketoiminta siirtyi uudelle omistajalle vuonna 2013, Lindan keskittyessä enemmän suunnittelupuoleen. Uudelle yritykselle tarvittiin luonnollisesti nettisivut sekä laadukasta, yrityksen ilmettä tukevaa kuvamateriaalia.

Kuvasimme Boutique Sipilän henkilöstön ja liiketilat, sekä yksityiskohtia sivujen kuvitukseen, Facebook-käyttöön ja myöhempää käyttöä varten esim. esitteissä ja mainoksissa. Nettisivuista tehtiin nykytyylin mukaisesti responsiiviset, eli ne mukautuvat automaattisesti käytettävän selainlaitteen kokoon. Näin erillisiä, karsittuja mobiilisivuja ei tarvita.

Studio Streetillä on hyvät valokuvaajat, niin olimme kuulleet puhuttavan. Tottahan se myös on. Meidän mielestä valokuvat ovat nettisivuilla tärkeässä roolissa kaiken muun lisäksi. Haimme selkeää ja ajatonta ilmettä sivuillemme ja sitä me myös saimme. Olemme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä, ajatuksiamme ja toiveitamme kuunneltiin tarkasti ja lopputuloksena syntyi meidän yrityksen näköiset nettisivut.

Yrittäjä Sari Nisula, Boutique Sipilä

 

Työryhmä:
Kuvaus ja kuvankäsittely: Marko Koivuporras
Nettisivujen suunnittelu ja toteutus: Piia Koivuporras