Sitten vähän uutta tuotantoa, tälläisiä projekteja graafikollamme on parhaillaan käynnissä, ja tässä alkutalvesta näitä alkaa tipahdella useampikin sitten kerralla eetteriin. Toteutimme uuden Parturi-kampaamo Studio S:n yritysilmeen alusta loppuun, logo, nettisivut, kuvat, käyntikortit, lahjakortit, lehtimainospohjat ym.

 Nykyajan tekniikoilla toteutetut nettisivut ovat luonnollisesti responsiiviset, eli ne mukautuvat käytettävän päätelaitteen mukaan. Surffasit sitten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, sivut ovat aina ruutuun sopivat, ja kaikki tieto helposti löydettävissä. Myös nettisivujen helppo päivitettävyys on huomioitu. Sivujen ajantasaisuus kärsii varmasti, jos jokaisen pikkujutunkin muokkaamiseen tarvitaan ulkopuolinen asiantuntija.

Graafiset palvelut ovat looginen jatkumo studiomme yritysvalokuvauspalveluihin. Kuvauksen ja graafisen ilmeen toteuttaminen "yhden luukun periaatteella" säästää aikaa ja sitä kautta myös kustannusten hallinta on helpompaa. Myös projektin aikataulutus ja toteutus toimii saumattomasti. Tekstisisällön tuotannosta vastasi näillä sivuilla asiakas itse, mutta myös tähän tuskaan löytyy apuja yhteistyökumppaneidemme kautta.

 

Työryhmä:
Graafinen suunnittelu: Piia Koivuporras
Nettisivujen toteutus: Piia Koivuporras
Kuvaus ja kuvankäsittely: Marko Koivuporras