Järjestämme eritasoisia kuvauskursseja sekä omina kursseinamme pääasiassa keväisin ja syksyisin, sekä tilauksesta erilaisille ryhmille. Voit siis kerätä oman porukkasi ja varata kurssin pidettäväksi silloin kun se teille parhaiten sopii. Sopii hyvin esimerkiksi bloggaajaryhmille. Alla muutama esimerkki kursseistamme, oheisilla hinnoilla kurssin saa järjestettyä, kun osallistujamäärä on vähintään 7 henkilöä. Ryhmän kokoonkutsuja saa oman kurssinsa veloituksetta. Kurssien räätälöinti omaan aihepiiriisi on myös mahdollista.

Järkkäri 1 – Peruskurssi:

Valokuvauksen perusteet järjestelmäkameralla. Mitä tarkoittaa aukko, aika, herkkyys, polttoväli, miten ne vaikuttavat kuvaan? Kuinka mitataan oikea valotus ja koko joukko muita tärkeitä kysymyksiä.

Käsittelemme asiat ensin teoriassa, jonka jälkeen siirrymme varsin pikaisesti käytännön harjoituksiin.

Kurssille ei vaadita mitään perustietoja joten voit osallistua vaikka olisit ihan juuri hankkinut kameran. Oma kamera ohjekirjoineen mukaan, mieluiten järjestelmäkamera, mutta pokkari jossa on manuaalisäädöt käy myös. Kurssi pidetään studiollamme Rytmikorjaamolla osoitteessa Vaasantie 11. Kouluttajana Marko Koivuporras (VAT, QEP).

Kurssin kesto n. 3,5h. Kurssimaksu 60 €

Järkkäri 2 – Jatkokurssi:

Jatkamme siitä mihin peruskurssilla lopetettiin. Tällä kertaa keskitymme enemmän itse kuvaamiseen. Tarkastelemme kuvan sommittelua, syväepäterävyyden hyödyntämistä, kontrastin ja valaisun hallintaa ja muita käytännön kikkoja joilla voit elävöittää kuviasi. Suosittelemme että kameran peruskäyttö olisi jo hallussa tällä kurssille tultaessa, mutta mitään tiettyä taitotasovaatimusta ei ole. Suurinta osaa kurssin opetuksesta voi hyödyntää myös pokkarikuvauksessa, eli järjestelmäkamera ei ole kurssilla pakollinen. Kurssi pidetään studiollamme Rytmikorjaamolla osoitteessa Vaasantie 11. Kouluttajana Marko Koivuporras (VAT, QEP).

Kurssin kesto n. 3,5h Kurssimaksu 75 €

Parempaa Valoa -studiovalaisukurssi:

Kaikki mitä olet studiovalaisusta halunnut tietää! Erilaiset valonlähteet ja -muokkaimet, yhden, kahden, kolmen valon valo-setupit. Hyvä valaisu on kaiken perusta myös laadukkaalle kuvankäsittelylle. Kurssilla on malli mukana, jota kurssilaiset voivat myös itse kuvata omaan portfolioonsa. Päivän ohjelma on suunniteltu niin, että siitä löytyy uusia eväitä valaisuun niin ensimmäistä studiovalosettiä hankkivalle, kuin myös pidempään kuvanneille. Kurssi pidetään studiollamme Rytmikorjaamolla osoitteessa Vaasantie 11. Kouluttajana Marko Koivuporras (VAT, QEP).

Kurssin kesto n. 6h Kurssimaksu 159 €, sis. kahvi/tee/sämpylä.

Nuorten kuvauskurssi:

Nuorten kuvauskurssi on erityisesti alle 15 vuotiaille (ikäsuositus n. 10-15v) suunnattu valokuvauksen peruskurssi. Kurssilla skippaamme tekniset yksityiskohdat ja menemme suoraan asiaan eli valokuvauksen ihmeelliseen maailmaan. Kuvausvälineenä voi olla kännykkä, pokkari tai järkkäri. Kurssille ei vaadita mitään perustietoja kuvaamisesta, palava into riittää! Kurssi pidetään studiollamme Rytmikorjaamolla osoitteessa Vaasantie 11. Kouluttajana Marko Koivuporras (VAT, QEP).

Kurssin kesto n. 2,5h Kurssimaksu 35 €