Romanttinen boudoir-kuvaus on ollut viimeaikoina erittäin suosittu idea häiden huomenlahjaksi sekä yhä enemmän myös intiimiksi syntymäpäivälahjaksi, sekä ihan vain omaksi iloksi. Erilaisilla asusteilla voidaan luoda hyvinkin erilainen tunnelma kuviin, ja kuvauksia voidaan tehdä myös muualla kuin studiolla. Pilvi sai kuvillaan 2014 keväällä FEP:n myöntämän European Photographer (EP) -arvonimen mustavalkoisella nudekuva-sarjallaan.

Kuvaus voidaan suorittaa omassa kodissasi, hotellihuoneessa, tai rohkeimpien kanssa jopa ulkona. Kysy kuvaajaltasi vinkkejä kuvauspaikoista ja -mahdollisuuksista. Huomenlahjakuvaus on myös erinomainen lisä esimerkiksi polttareiden ohjelmanumeroksi.

Pilvin vinkit onnistuneeseen kuvauskokemukseen:

  • Huomenlahjakuvaukset kannattaa varata hyvissä ajoin ennen häitä. Näin ehdit rauhassa valita haluamasi kuvat, ja meillä on enemmän aikaa viimeistellä ne. Sopiva kuvausajankohta on 1-2 kuukautta ennen häitä.
  • Kuvauspäivänä kannattaa välttää tiukkoja vaatteita, jotta ihossa ei näy painaumia.
  • Suunnittelupalaveri on tärkeä osa kuvausta. Pääset tutustumaan kuvaajaan paremmin, eikä itse kuvausta tarvitse enää jännittää niin kovasti. Palaveria varten kannattaa ottaa talteen itseään miellyttäviä kuvia, jotta saamme kuviin sinua miellyttävää tyyliä. 
  • Älä stressaa! Kuvaaja antaa vinkkejä palaverissa, ja neuvoo kuvauksessa oikeat asennot.
  • Kuvaus onnistuu halutessasi myös esim. hotellissa tai haluamassasi miljöössä.