Yrityksen oma kuvapankki on oiva ratkaisu erilaisiin nopeisiin kuvatarpeisiin, esimerkiksi esitteissä ja blogeissa ja somemarkkinoinnissa. Toteutamme kuvapankkikuvaukset eri kokoisissa kuvaussessiossa, jonka jälkeen yrityksellä on käytössään laaja valikoima yksilöllisiä kuvia, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Oman kuvapankin avulla varmistat, että sinulla on jatkuvasti käytössä kuvia, joita ei ole kilpailijasi nettisivuilla. Säästät myös aikaa erilaisten yleisten kuvapankkien kuvien selailusta.

Kuvapankkiin voit kuvauttaa esimerkiksi yksityiskohtia liiketiloistasi tai tuotteistasi, henkilöstöä työn touhussa, asiakaspalvelutilanteita jne. Kuvapankkimme on jaettu selkeisiin paketteihin. Hinta sisältää yleistason kuvankäsittelyn (värikorjailut yms. Ei esineiden poistoa kuvista tai useamman kuvan yhteenliittämistä).

Yrityskuvausten hintoihin listätään voimassa oleva arvonlisävero.

Kuvauspäivä 3h 30-50 valmista kuvaa 650 €
Kuvauspäivä 5h 50-100 valmista kuvaa 1100 €
Kuvauspäivä 8h 100-160 valmista kuvaa 1700 €

Kuvamäärät vaihtelevat kuvattavien kohteiden mukaan, esimerkiksi työtilanteiden tai asiakaspalvelutilanteiden lavastaminen vaatii oman aikansa, joten tämä vaikuttaa myös kuvien määrään. Kuvapankin laajuutta voidaan määritellä suunnittelupalaverissa. 

HUOM. Yritysten kuvaushintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.